Open tot 31 december 2022 ☻

Herfst/winter sieraden trends 19/20

 

Benieuwd welke sieraden super populair zijn op dit moment? Wij hebben de trends van deze herfst/winter voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder!

☆Layered kettingen

De grote kettingen komen weer terug! Combineer al je toffe kettinkjes met elkaar en creëer je eigen neckparty. Hieronder hebben we een paar kettinkjes die super leuk te combineren zijn. Never enough necklaces!

☆Grote oorbellen

Dit seizoen mag alles groot, dus ook de oorbellen. Je kan ze combineren met andere grote oorbellen voor een 'statement' effect of met kleinere ringetjes, als je het toch wat minimalistischer wil houden. Probeer wel de aandacht naar je oorbellen te trekken, door wat kleinere en dunnere kettinkjes te dragen als je deze trend wil laten slagen.

☆Sea Style

Denk bij deze trend aan schildpadden, schelpjes, parels, maar vooral aan kauri schelpjes. Je kent ze vast wel van de bekende Shell Chokers, armbandjes, enkelbandjes en oorbellen met schelpjes. Hieronder zijn ze te vinden!

☆rainbow

De felle kleurtjes waren deze zomer een grote trend! Maar je ziet ze ook steeds vaker in sieraden. Met de kleurrijke steentjes of kraaltjes creëer je een opvallend effect wat super leuk is voor je earparty. Draag ze met een basic trui zodat ze lekker opvallen. Ook zijn de oorbellen super leuk te combineren met andere oorringetjes of oorstuds.

☆Pearls

Parels zijn ook weer helemaal terug van weg geweest, parels maken je outfit lekker shiny en classy. Je hebt ze vast wel een voorbij zien komen in de bekende haarspeldjes, maar je ziet ze steeds vaker in oorbellen, kettinkjes en op tasjes.  


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Emma
3 jaar geleden

Super leuk😍

Sieradenbysophie
3 jaar geleden

ahwww! Zo leuk gemaakt en gedaan! Super leuk idee 💕💕💕