Open tot 31 december 2022 ☻

Verzenden & retourneren


Welke verzendmethoden zijn er?

Onze sieraden worden in Nederland en België verzonden via brievenbuspost bij PostNL. Deze zending kun je niet volgen. Na een bepaald aantal items in je winkelmand wordt het pakket te zwaar om te verzenden met brievenbuspost en moet het verzonden worden in een brievenbuspakketje, deze zending kun je wel volgen en je ontvangt een Track & Trace code van ons.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Nadat je een bestelling geplaatst hebt en wij het geld hebben ontvangen wordt je bestelling z.s.m afgehandeld. Wij verzenden je pakketje dan binnen 1-5 werkdagen. Zodra wij de pakketjes bij PostNL hebben afgeleverd, is de levertijd voor Nederland meestal 1-2 werkdagen en voor België 3-5 werkdagen. Mocht je bestelling verzonden zijn in een brievenbuspakketje, kun je hem volgen met Track & Trace en weet je precies wanneer je je bestelling ontvangt ;)

Mocht je na 5 dagen nadat je een verzendbevestiging ontvangen hebt, je bestelling nog niet binnen hebben, neem contact met ons op. We lossen het graag voor je op!

Wil je je bestelling voor een bepaalde datum binnen hebben, laat het ons dan weten bij ‘opmerkingen’ als je gaat bestellen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Ben je niet tevreden over je aankoop? Of wil je het retourneren om een andere reden? Dat kan! Je kan onze producten retourneren tot 14 dagen na ontvangst van het product. Stuur ons hiervoor een berichtje of mailtje naar info@mooniesnl.nl. Je ontvangt daar instructies en het adres waar het naar verstuurd kan worden. Als we de retourzending hebben ontvangen, betalen we het bedrag binnen uiterlijk een week terug. Kleding kan helaas niet geretourneerd worden omdat de kleding door ons nabesteld wordt.

 

Er zijn een aantal voorwaarden:

De retourzending is voor eigen risico. Eigen risico houdt in dat Moonies NL niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde pakketjes.

- Retourneren kan binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van het product.

- Het product mag niet beschadigd zijn en moet nog in goede staat zijn ( Moonies NL heeft het recht om een pakket niet aan te nemen of de waarde van de terugbetaling te verlagen als het beschadigd is )

- De kosten om een artikel te retourneren zijn voor eigen rekening
- Het product moet in de originele verpakking zitten. 

- Kleding, oorbellen, items uit de sale of custom/naam sieraden mogen niet geretourneerd worden.