Open tot 31 december 2022 ☻

Welke materialen gebruiken wij?

Bij Moonies NL gebruiken we verschillende soorten materialen voor de sieraden. Metaal, Gold & Silver Plated en Stainless Steel. In de omschrijving staat per product omschreven van welk materiaal het is gemaakt. Mocht je benieuwd zijn wat ze betekenen, neem dan zeker even een kijkje;)

Metaal

Het eerste materiaal is metaal. Dit zal bij aanraking met water verkleuren en het is daarom belangrijk om het contact met water zoveel mogelijk te vermijden. Draag de sieraden van metaal ook niet tijdens sporten of douchen. Deze sieraden zijn het goedkoopst:)

Gold & Silver plated 

De meeste sieraden zijn gemaakt van Gold of Silver Plated. Dit betekent dat er een laagje goud of zilver om het materiaal zit, waardoor de sieraden lang mee gaan. Toch raden we het wel aan om ze ook zo min mogelijk in aanraking te laten komen met water om ze zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Stainless Steel

En de laatste is Stainless Steel. De naam zegt het eigenlijk al, roestvrij staal. Dat betekent dat de sieraden niet kunnen verkleuren en je er ook mee kan sporten en douchen. Super fijn! Dit is de beste kwaliteit sieraden die wij verkopen, daarom zullen de sieraden van Stainless Steel ook het duurst zijn.